Dat we van 15 juni een mooie rallydag mochten maken was al snel duidelijk, na een natte start hadden we de zegen van de weergoden snel binnen en klaarde het op. Na een gezellige ontvangst op Bronbeek wist ieder equipe snel aan de stadse omgeving van Arnhem te ontsnappen en kwamen na een kleine 100 kilometer de verschillende wagens binnen bij het Bosrestaurant in Joppe, alwaar we gastvrij ontvangen werden en van de lunch mochten genieten.

De middagroute via De Steeg was iets korter maar wist een groot gat te slaan tussen de eerste en de laatste equipe waarbij de binnenkomst van de laatste equipes de prijsuitreiking steeds iets later plaats deed vinden. Uiteindelijk waren we compleet en werden door de Commandant Bronbeek en de Voorzitter van de rally de verschillende prijzen uitgereikt en werd onder genot van borrel en hapje nog nagesproken over de rally en de uitslag.

Het feit dat we de rally in een andere hoek van het land plaats konden laten vinden leverde nieuwe deelnemers en een hele mooie route op. We zijn hiervoor erg dankbaar aan de geboden gastvrijheid op Bronbeek en de support van de VOC en Mars & Mercurius.

Volgend jaar zullen we de route vermoedelijk voor de meivakantie inplannen en wederom in het oosten van het land vertoeven. Voor de foto’s van de rally van dit jaar kunt u terecht op de gallerij van de website.

Graag heten we u volgend jaar welkom.

Categorieën: 2024