Het tweede lustrum, de 10e Sint Joris Rally, uw paardenkrachten mogen weer te velde!  We zijn als bestuur van de stichting gestart met de voorbereidingen, de eerste verkenningen hebben al plaatsgevonden. Er ligt weer een mooi programma op u te wachten met veel gezelligheid en uiteraard een uitdagende kaartleesoefening. Tijd om een navigator of bestuurder te zoeken, de auto gevechtsgereed te maken en u binnenkort in te schrijven. U kent inmiddels onze vast oproep: cavaleristen van alle rangen en standen en regimenten, verenigt u en schrijft u in voor de Sint Joris Rally 2023. En natuurlijk zijn deelnemers van bevriende ‘neveneenheden’ ook weer van harte welkom.

Vorig jaar hebben we de gereden routes voor het eerst digitaal gecontroleerd. Dat heeft zoveel positieve reacties opgeleverd, dat we daar mee verder gaan. De voordelen zijn veiliger rijden omdat u niet meer ingespannen bordjes hoeft te zoeken en een snelle einduitslag. Als u zich ingeschreven hebt, ontvangt u hier natuurlijk tijdig de juiste informatie over.

De organisatie stelt het erg op prijs als u met een bijzondere auto komt. De rit is namelijk bedoeld voor klassieke auto’s, of auto’s die het misschien in zich hebben wellicht ooit een klassieker te worden. Met het laatste deel van deze omschrijving wordt u uitgenodigd om in te schrijven: uw bijdrage aan de gezelligheid is net iets belangrijker dan de leeftijd van de auto waarin u deelneemt!

Om het voor de jongere teams interessant te maken om mee te doen hebben we het inschrijfgeld dit jaar aangepast.

Het bedraagt voor jongeren (jonger dan 36 jaar) 40 per persoon, voor de oudere jongeren €60.

Hiervoor ontvangt u de koffie/thee met iets lekkers bij de start en de lunch halverwege. Bovendien ontvangt u de rallyboeken en een paar rallyschilden (inmiddels echte collectorsitems!) voor op de auto. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om na afloop van de rally te genieten van de barbecue. De kosten hiervoor bedragen €20 voor de jongeren, €25 voor de oudere jongeren.

Schrijft u zich vooral in voor de rally, dat kan vanaf  1 mei 2023 via de website www.stjorisrally.nl .

Na uw inschrijving ontvangt u ruim van te voren nadere informatie over de invulling van de dag en rally. Ook via Facebook (www.facebook.com/stjorisrally ) houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws van de Sint Joris Rally.

Categorieën: 2023

0 reacties

Geef een reactie