Na het tweede lustrum, is de 11e Sint Joris Rally een feit. We zijn als bestuur van de stichting gestart met de voorbereidingen, de eerste verkenningen hebben al plaatsgevonden. Er ligt weer een mooi programma op u te wachten met veel gezelligheid en uiteraard een uitdagende kaartleesoefening. Tijd om een navigator of bestuurder te zoeken, de auto gevechtsgereed te maken en u binnenkort in te schrijven. U kent inmiddels onze vast oproep: cavaleristen van alle rangen en standen en regimenten, verenigt u en schrijft u in voor de Sint Joris Rally 2024. En natuurlijk zijn deelnemers van bevriende ‘neveneenheden’ ook weer van harte welkom op zaterdag 15 juni waar we starten vanaf Militair Tehuis en Museum Bronbeek.

De organisatie stelt het erg op prijs als u met een bijzondere auto komt. De rit is namelijk bedoeld voor klassieke auto’s, of auto’s die het misschien in zich hebben wellicht ooit een klassieker te worden. Met het laatste deel van deze omschrijving wordt u uitgenodigd om in te schrijven: uw bijdrage aan de gezelligheid is net iets belangrijker dan de leeftijd van de auto waarin u deelneemt!

Om u te motiveren de volgende generatie ook mee te nemen is het inschrijfgeld het voor jongeren (jonger dan 26 jaar) €40 per persoon, voor de oudere jongeren €60. Hiervoor ontvangt u de koffie/thee bij de start, de lunch halverwege en de nodige versnaperingen aan het einde. Bovendien ontvangt u de rallyboeken en een paar rallyschilden (inmiddels echte collectorsitems!) voor op de auto.

Schrijft u zich vooral in voor de rally, dat kan vanaf  1 mei 2024 via de website www.stjorisrally.nl

Na uw inschrijving ontvangt u ruim van te voren nadere informatie over de invulling van de dag en rally. Ook via Facebook en LinkedIn houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws van de Sint Joris Rally.

Categorieën: 2024